Extreme klantgerichtheid & hospitality

De training extreme klantgerichtheid & hospitality is een praktijkgerichte 1-daagse training bestemd voor medewerkers, adviseurs en verkopers die gastvrij willen acteren en de verwachtingen van hun klanten willen overtreffen.

Veel organisaties die werken aan klantgerichtheid, zijn op zoek naar een succesformule richting een zogenoemde 9+ organisatie. Ze zijn op zoek naar het creëren van klantambassadeurs. Of ook wel gezegd, klanten die de organisatie promoten en willen ondersteunen uit eigen enthousiasme voor het bedrijf of merk, zonder hiervoor betaald te worden. In onze huidige gedigitaliseerde wereld is de uitdaging waar bedrijven momenteel voor staan veelal niet zozeer hoe je erin slaagt met veel klanten in aanraking te komen, maar ieder van hen het gevoel te geven dat je er speciaal voor hen bent.  De klant is een gevoelsmens. Investeer in euforie van de klant! Een tevreden klant blijft terugkomen, een blije klant trekt nieuwe klanten aan, een euforische klant is ambassadeur. Wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt? In deze eendaagse training leer hoe je met een klein beetje flair een groot verschil kunt maken in klantbeleving, waarom gastvrijheid zo belangrijk is en hoe je specifieke klantbezwaren kunt voorkomen

Resultaat

Belangrijke principes zoals klanttevredenheid, klantwaarde, klantloyaliteit, klantbehoud en het creëren van klantambassadeurs zijn de rode draad door de training. Om positief onderscheidend te zijn dienen organisaties excellente service te bieden vanuit een eigen identiteit en kernwaarden. Medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Zij vormen het persoonlijke raakvlak tussen de organisatie en de klanten. In de training “Extreme Klantgerichtheid & Hospitality” leer je klantgericht en gastvrij te handelen vanuit het belevingsperspectief van je klanten. Na afloop van de training weet je wat de voordelen zijn van klantvriendelijk gedrag, heb je geleerd hoe je flairvol gedrag eigen kunt maken, weet je met welke gedragingen je voor een warm bad voor je klant kunt zorgen en hoe je bezwaren kunt voorkomen. Met praktische tips en kleine verschillen in houding en benadering ben je in staat het verschil maken tussen flairvolle en gewone dienstverlening.

Onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Context van (extreme) klantgerichtheid & gastvrijheid
  • Empathisch luisteren, vragen & oprechte interesse
  • Verrassen van de klant en creëren van optimale klantbeleving
  • Bewandelen van een klantreis
  • Juist inventariseren van klantbehoeften
  • Positief communiceren
  • Het ontwikkelen van sterke klantrelaties
  • Een klacht is een kans
  • Omgaan met jouw eigen emoties binnen klantcontacten
  • Omgaan met emoties en mogelijke weerstand van klanten

Benieuwd hoe wij het programma volledig laten aansluiten op je leerbehoefte? Bel 06-46200336