Wie is Astrid Dijk?

Trainer, coach, trainingsacteur, DISC consultant, spreker en ondernemer.

In 2001 ben ik voor het eerst aan de slag gegaan als trainer. Na een periode in loondienst gewerkt te hebben voor een aantal grootbanken, opleidings-en detacheringsbureaus in de functie van trainer, opleidingsmanager, accountmanager en kantoormanager, ben ik in 2015 gestart met Skillz Trainingen. 

Met de start van Skillz Trainingen ben ik met overtuiging en energie mijn passie verder gaan verdiepen. Skillz Trainingen past als een op maat gemaakte jas bij mij; een persoonlijk & kleinschalig trainingsbureau dat staat voor kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit, energie, fun en veelzijdigheid. 

Mijn overtuiging is; geen succes zonder soft skills. En daarom richt ik mij in mijn trainingen op de verdere ontwikkeling van soft skills. Hard skills of harde vaardigheden zijn meetbare, functionele of technische vaardigheden. Soft skills zijn wat minder tastbaar. Het zijn meer zachte, persoonlijke vaardigheden. Je kan hierbij denken aan sociale vaardigheden, zoals communicatieve vaardigheden. Uiteraard zijn zowel hard skills als soft skills belangrijk. Toch zijn het de soft skills die je helpen je hard skills succesvol in te zetten en zijn het de soft skills die maken dat je succesvol bent. 

Als trainer, coach, trainingsacteur, spreker en DISC consultant inspireer ik je graag. Thema’s waarin ik mij heb gespecialiseerd zijn; Klantgerichtheid, Communicatie, Verkoop, Leiderschap, Teameffectiviteit en DISC gedragsstijlen -en profielen. Bewustzijn van eigen talenten en kwaliteiten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in hun leven en werk. Door het voorhouden van een spiegel geef ik inzicht en bewustzijn. Vervolgens gaan we samen aan de slag om een volgende stap te zetten. Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat is wat mij energie geeft. 

Opleidingen

  • Hogere Europese Beroepen Opleiding
  • John Moores University
  • Trainersopleiding Basis Trainersvaardigheden, Didactische Verdieping en Groepsprocessen (certificering)
  • Beroepsopleiding Trainingsacteren (certificering)
  • Opleidingskunde (certificering)
  • Ik leer leren training (certificering)
  • Q4 profiles certificatietraining Persoonlijke Stijl (DISC)
  • School voor training, Trainen met de methode van Karin de Galan (certificering)