Workshop Kleur bekennen

Zou je weleens in het hoofd van een ander willen kruipen om te begrijpen wat hem of haar beweegt? Zou jij graag 'de gebruiksaanwijzing' van je collega, partner of klant willen leren kennen? En weet je van jezelf waarom jij doet zoals je doet? Twijfel niet, geef je op voor de workshop kleur bekennen met DISC.

DISC is een praktische methode die inzicht geeft in persoonlijke voorkeursstijlen, bijbehorende sterke kanten en valkuilen en verschillende manieren van communiceren. Deelnemers maken in een interactieve workshop kennis met de 4 DISC-voorkeursstijlen. Een workshop DISC is een ideale invulling voor teambuilding of de aftrap van een (business)meeting. De kracht van het DISC-instrument zit hem in de eenvoud en de praktische toepasbaarheid. Je ontdekt je eigen voorkeursstijl en hoe je op anderen overkomt.

Kleur bekennen met DISC

De workshop kleur bekennen is een laagdrempelige, interactieve en soms hilarische workshop die gaat over gedrag en communicatiestijlen. De workshop is een eerste kennismaking met de DISC-methode met 4 persoonlijke stijlen en hun eigen kleur. Het DISC Model brengt voorkeursgedrag, sterke kanten en communicatiepatronen in beeld.  

DISC wordt toegepast in veel bedrijven en organisaties voor teams en individuen. Deze gevalideerde methode  kan leidinggevende en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe gedrag aan te passen aan een ander, hun wederzijdse communicatie effectiever te laten verlopen, conflicten te voorkomen en onderlinge verschillen meer te waarderen. 

Onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Introductie & kennismaking met DISC
  • Achtergronden en toepasbaarheid DISC
  • Kleur bekennen
  • Afstemmen op de ander
  • Communicatie tips


Benieuwd hoe wij het programma volledig laten aansluiten op je leerbehoefte? Bel 06-46200336